Ons Kantoor

Ab Gaasbeek Makelaardij is actief in Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en aanpalende plaatsen. Ons kantoor aan de Dorpsstraat 73 te Renswoude is gevestigd op een zichtlocatie. Dagelijks passeren vele mensen onze kantoor. Onze etalage wordt goed bekeken.

Ab Gaasbeek is sinds 1990 actief in de regionale woningmarkt. Bij Ab Gaasbeek Makelaardij zijn de lijnen met de opdrachtgevers kort. Wij beschouwen de tevredenheid van de klanten en het onderhouden van persoonlijke contacten als basis van onze werkwijze. Ook zijn wij actief met de verkoop van nieuwbouwplannen in ons werkgebied. Ab Gaasbeek kent de markt en de mensen. Ook 's avonds en op zaterdag zijn wij vanzelfsprekend bereid woningen te bezichtigen met kandidaat kopers. Ook in de avonduren een gesprek voeren omtrent de verkoop van uw woning of aankoop van een woning is geen probleem bij Ab Gaasbeek Makelaardij.

Als u korte informatielijnen op prijs stelt dan bent u bij Ab Gaasbeek Makelaardij aan het juiste adres. Ab Gaasbeek blijft uw makelaar tijdens het hele verkoop- of aankoopproces. Vanaf het eerste vrijblijvende gesprek tot en met de notaris toe.

 

  

 

 

 

 


 

 

 

Ab Gaasbeek Makelaardij

Kantoor Vestiging Ab Gaasbeek Makelaardij

Adresgegevens

Dorpsstraat 73
3927 BB Renswoude