Mijn favorieten

Disclaimer

Auteursrecht

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Ab Gaasbeek Makelaardij.

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Ab Gaasbeek Makelaardij aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Ab Gaasbeek Makelaardij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Ab Gaasbeek Makelaardij aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.


Persoonsgegevens

Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan Ab Gaasbeek Makelaardij doorgegeven. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Ab Gaasbeek Makelaardij.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.

Ab Gaasbeek Makelaardij
Alle rechten voorbehouden