Terug naar de resultaten
Leeuwerikweide 31 in Renswoude 3927 SP

Leeuwerikweide 31

3927 SP Renswoude
Koopsom € 455.000,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

Beekweide - Fase 7, bouwnummer 49.

Nieuwbouwplan 'Beekweide' ligt ten noorden van Renswoude tussen de Fliertse Beek, de Ubbeschoterweg, het Dickerijsterlaantje en Sportpark De Hokhorst. Beekweide vormt de geleidelijke overgang tussen het dorp en het buitengebied. Nieuwbouwplan 'Beekweide' is hoogwaardig ingericht met diverse speeltoestellen,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2018 Woonoppervlakte 158 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Beekweide - Fase 7, bouwnummer 49.

Nieuwbouwplan 'Beekweide' ligt ten noorden van Renswoude tussen de Fliertse Beek, de Ubbeschoterweg, het Dickerijsterlaantje en Sportpark De Hokhorst. Beekweide vormt de geleidelijke overgang tussen het dorp en het buitengebied. Nieuwbouwplan 'Beekweide' is hoogwaardig ingericht met diverse speeltoestellen, prachtige groenzones en bruggen over de watergangen. De woningen worden gerealiseerd aan de Leeuwerikweide.

Deze prachtige en kindvriendelijke fase is gelegen in het westelijk gedeelte van 'Beekweide'. De percelen zijn groot. Ieder gebied in plan 'Beekweide' heeft een eigen sfeer en identiteit. Door diversiteit in architectuur ontstaat er een hoge woonkwaliteit. Daarom heeft ook dit plangebied in elk deel van de straat een eigen karakter gekregen. De woningen wisselen elkaar af in type, grootte en gevelbeeld. Door de variatie ontstaat er een levendig geheel. Zo ontstaat er een woonomgeving waarbij woongenot voorop staat en waar iedereen zich thuis voelt.


Fase 7 omvat 9 nieuwbouwwoningen, bestaande uit 1 vrijstaande woning met garage, 2 half-vrijstaande woningen met garage, 2 hoekwoningen één met garage en 1 met berging en 4 middenwoningen met berging:
* 1 vrijstaande woning van € 455.000,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 392 m2.;
* 2 half-vrijstaande woningen vanaf € 377.500,-- t/m € 395.000,-- v.o.n., perceelopp. circa 278 m2 en 305 m2.;
* 1 hoekwoning met berging van € 259.000,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 172 m2;
* 1 hoekwoning met garage van € 279.500,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 172 m2;
* 4 middenwoningen van € 249.500,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 165 m2.


Renswoude gelegen in het hart van Nederland.
Deze Utrechtse gemeente ligt in de Gelderse Vallei tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, te midden van weilanden, bossen en natuurgebieden. Renswoude heeft een kampenlandschap. Het kenmerkende hiervan zijn de groensingels rond de kamers. Dit vormt ook de basis van het nieuwbouwproject “Beekweide”.
Renswoude heeft een aantal fraaie monumenten waarvan Kasteel Renswoude, de Nieuwe Buurt en de Koepelkerk wel de bekendste zijn. Renswoude telt momenteel meer dan 5.100 inwoners. Opvallend is het aantal jongeren dat de gemeente heeft. Het gemiddeld aantal inwoners onder de 44 jaar ligt aanmerkelijk hoger dan het gemiddelde in de gehele provincie. Voor een kleine zelfstandige gemeente heeft Renswoude een hoog voorzieningenniveau. Het aanwezige winkelbestand kan voorzien in de dagelijkse behoeften. Renswoude heeft ook een eigen bibliotheek. Daarnaast heeft zij een eigen politiepost en een vrijwillige brandweer. Het gebied rond Renswoude wordt gekenmerkt door een zeer groen karakter en een gevarieerde flora en fauna. Om dit alles te bewonderen heeft Renswoude meer dan 10 km aan fiets- en wandelpaden waaronder de Grebbelinie.

Renswoude ligt centraal in Nederland. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten via uitvalswegen de A12, A30 en de A1.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 455.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2018 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 158 m² Perceeloppervlakte 392 m² Externe bergruimte 19 m² Inhoud 592 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting ook op eigen oprit Parkeeroppervlakte 18 m² (600 bij 315) Totaal aantal 1 Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg Garantiecertificaat Huidig gebruik Bouwgrond Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Zonnecollectoren Kadastrale gegevens Gemeente Renswoude Sectie C Oppervlakte 392 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Reageer op objectPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.