Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 6) in Renswoude 3927 SR

Bouwnummer (Bouwnummer 6)

3927 SR Renswoude
Koopsom € 485.000,- v.o.n.
Verkocht o.v.

Omschrijving

De 6 levensloopbestendige woningen in Fase 9 vormen de afronding van 'Beekweide' I. Het betreft 6 koopwoningen.

Er is volgens de architect gekozen voor een eigen beeld, waarbij er geen grote contrasten ontstaan met de directe omgeving. Van belang is ons inziens dat het doodlopende straatje een eigen identiteit krijgt.

Het plan kent een duidelijk begin – een wit/grijs...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 127 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

De 6 levensloopbestendige woningen in Fase 9 vormen de afronding van 'Beekweide' I. Het betreft 6 koopwoningen.

Er is volgens de architect gekozen voor een eigen beeld, waarbij er geen grote contrasten ontstaan met de directe omgeving. Van belang is ons inziens dat het doodlopende straatje een eigen identiteit krijgt.

Het plan kent een duidelijk begin – een wit/grijs vrijstaande woning, in het midden verschijnen twee-onder-een kap-woningen met rode baksteen gevels (met witte kaders) – ter afsluiting komt er weer een wit/grijs vrijstaande woning. De garages worden in donkere baksteen uitgevoerd – waardoor de nadruk op de woningen komt te liggen.

De vrijstaande woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond, bouwnummer 6 beschikt over een vrijstaande garage. Bij deze woningen is de zithoek aan de tuinzijde gepositioneerd.

De woningen zijn aardgasloos en energie-neutraal, EPC 0,0. Met zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en balansventilatie. Duurzaam circulair watersysteem. 

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toiletruimte, trapkast, woonkamer, keuken, eetgedeelte, slaapkamer, badkamer;
1e verdieping: 2 kamers en technische ruimte.


Midden in de Gelderse Vallei en in het zuidoosten van de provincie Utrecht ligt Renswoude. Dit prachtige kasteeldorp is gelegen tussen enerzijds de beboste heuvels van de Utrechtse Heuvelrug en anderzijds de natuurrijke Veluwe. De ligging van Renswoude in de provincie Utrecht is fantastisch, te midden van een groot landelijk en agrarisch gebied, maar ook in de directe omgeving van vele voorzieningen. Door de centrale ligging van Renswoude zijn grote plaatsen als Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort en de rijkswegen A12 en A30 snel bereikbaar. Naast de voorzieningen in de directe omgeving beschikt Renswoude zelf ook over een hoog voorzieningenniveau. Renswoude is een jonge gemeente, het aantal jeugdigen (onder de 44 jaar) ligt hoger dan in de rest van de provincie Utrecht.

Op dit moment heeft Renswoude meer dan 5.400 inwoners. Het centrum van Renswoude biedt een gevarieerd aanbod van voorzieningen. Het aanwezige winkelbestand kan in ruime mate voorzien in de dagelijkse behoeften. Naast goede detailhandel heeft Renswoude ook een eigen bibliotheek, twee basisscholen en diverse sportvoorzieningen op sportpark De Hokhorst. Niet alleen beschikt Renswoude over een prachtige natuur, maar ook over een aantal stijlvolle monumenten, waarvan de Koepelkerk, de Nieuwe Buurt en natuurlijk Het Kasteel de bekendste zijn.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 485.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 127 m² Perceeloppervlakte 367 m² Inhoud 517 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 17 m² (597 bij 300) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik nog te bouwen Huidige bestemming wonen Voorzieningen Voorzieningen Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Renswoude Oppervlakte 367 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Reageer op objectPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.