Ab Gaasbeek Makelaardij

Dorpsstraat 73
3927 BB Renswoude
Tel: 0318-572951
welkom@abgaasbeekmakelaardij.nl
Beekweide 86 A, 3927 SC Renswoude Vraagprijs € 445.000,- v.o.n.
Beekweide 86 A in Renswoude 3927 SC

Omschrijving

Stijlvol en royaal half vrijstaande woning met garage en schitterend vrij uitzicht over weilanden en landerijen aan achterzijde. Gelegen in het geliefde Nieuwbouwplan 'Beekweide' te Renswoude.

Deze ruime woning met een garage en een gebruiksoppervlakte van circa 147 m², kenmerkt zich door een ruim perceel circa 314 m² op een schitterende locatie.

Standaard de volgende fraaie kenmerken:
- draaikiepramen (alle te openen ramen)
- vloerverwarming
- uitbouw op begane grond van 2,40 m.
- dubbele openslaande deuren in achtergevel
- ruime garage
- trapkast onder de trap
- sectionaaldeur in garage
- 2e wandcloset toilet op de verdieping
- waardecheque keuken (Velthuizen Keukens) van € 10.000,--

Tevens zijn er onder andere de volgende mogelijke opties:
- dakkapel aan achterzijde woning (standaard dakraam vervalt)
- ruimte indelingen in overleg eventueel aan te passen
- doortrekken van garage zodat er een bijkeuken gerealiseerd kan worden conform tekeningen (o.v.b. goedkeuring gemeente Renswoude)
- meerdere opties en mogelijkheden bespreekbaar.

De woning zal gerealiseerd worden naast Beekweide 88. Bouwnummer 1.
Bouwnummer 3 en 4 zijn reeds verkocht.

Renswoude gelegen in het hart van Nederland
Deze Utrechtse gemeente ligt in de Gelderse Vallei tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, temidden van de weilanden, bossen en natuurgebieden. Renswoude heeft een kampenlandschap. Het kenmerkende hiervan zijn de groensingels rond de kamers. Dit vormt ook de basis van het nieuwbouwproject “Beekweide”.

Renswoude heeft een aantal fraaie monumenten waarbij het kasteel Renswoude en de Koepelkerk wel de bekendste zijn. Renswoude telt momenteel circa 5.200 inwoners. Opvallend is het aantal jongeren dat de gemeente heeft. Het gemiddeld aantal inwoners onder de 44 jaar ligt aanmerkelijk hoger dan het gemiddelde in de gehele provincie. Voor een kleine gemeente heeft Renswoude een hoog voorzieningenniveau. Het aanwezige winkelbestand voorziet in de dagelijkse behoeften. Voor het aanschaffen van andere gebruiksgoederen en het recreatief winkelen is men gericht op de gemeenten Veenendaal, Barneveld en Ede. Renswoude heeft ook een eigen bibliotheek en goede sportvoorzieningen. Daarnaast heeft zij een eigen politiepost en een vrijwillige brandweer. Het gebied rond Renswoude wordt gekenmerkt door een zeer groen karakter en een gevarieerde flora en fauna. Om dit alles te bewonderen heeft Renswoude meer dan 10 km aan fiets- en wandelpaden waaronder de Grebbelinie.

Renswoude ligt centraal in Nederland. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten via uitvalswegen de A12, A30 en de A1.

Beekweide een fantastische woonomgeving!
Beekweide ligt in het noorden van Renswoude, tussen de Fliertsebeek, De Ubbeschoterweg, het Dickerijsterlaantje en nabij sportpark De Hokhorst. Beekweide vormt de geleidelijke overgang tussen het dorp en het buitengebied. Het Dickerijsterlaantje blijft een informeel pad waar alleen zij- of achterkanten van woningen aan liggen. Vanaf dit laantje worden brede groenzones met paden aangelegd naar de Fliertse Beek en een deel van de Lunterse Beek die de nieuwe dorpsrand zal vormen. Er is voor gekozen om een aantal waardevolle volwassen Zomereiken zoveel mogelijk in te passen in de plannen zodat deze bijdragen aan het bomendecor dat zo kenmerkend is voor Renswoude.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 445.000,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 147 m² Perceeloppervlakte 314 m² Overige inpandige ruimte 22 m² Inhoud 575 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 129 m² (12.0 m bij 10.75 m) Ligging hoofdtuin Noord Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Totaal aantal 1 Dak Soort dak samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Politiekeurmerk, Woningborg Garantiecertificaat Huidig gebruik Bouwgrond Huidige bestemming Woondoeleinden Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Renswoude Sectie C Oppervlakte 314 m² Eigendomssituatie Volle eigendom