Terug naar de resultaten
'Beekweide' Fase 9 - 6 Levensloopbestendig in Renswoude 3927 SR

'Beekweide' fase 9 - 6 levensloopbestendig

3927 SR Renswoude
Koopsom € 415.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Aanstaande zaterdag, 14 december 2019, van 11.00 tot 13.00 uur start de verkoop van Fase 9. U bent van harte welkom bij Ab Gaasbeek Makelaardij, Dorpsstraat 73 te Renswoude. De inschrijving start op 14 december 2019 tot en met uiterlijk donderdag 19 december 2019 om 17.00 uur. Loting via notariskantoor Veldjesgraaf & Korlaar te Scherpenzeel.

Deze 6 levensloopbestendige woningen in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 112 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Aanstaande zaterdag, 14 december 2019, van 11.00 tot 13.00 uur start de verkoop van Fase 9. U bent van harte welkom bij Ab Gaasbeek Makelaardij, Dorpsstraat 73 te Renswoude. De inschrijving start op 14 december 2019 tot en met uiterlijk donderdag 19 december 2019 om 17.00 uur. Loting via notariskantoor Veldjesgraaf & Korlaar te Scherpenzeel.

Deze 6 levensloopbestendige woningen in Fase 9 vormen de afronding van 'Beekweide' I. Het betreft 6 koopwoningen.

De invoer van dit object is gebaseerd op bouwnummer 4. Voor info over het gehele project bekijk de brochure.

Er is volgens de architect gekozen voor een eigen beeld, waarbij er geen grote contrasten ontstaan met de directe omgeving. Van belang is ons inziens dat het doodlopende straatje een eigen identiteit krijgt.

Het plan kent een duidelijk begin – een wit/grijs vrijstaande woning, in het midden verschijnen twee-onder-een kap-woningen met rode baksteen gevels (met witte kaders) – ter afsluiting komt er weer een wit/grijs vrijstaande woning. De garages worden in donkere baksteen uitgevoerd – waardoor de nadruk op de woningen komt te liggen.

De twee-onder-een-kap-woningen zijn uitermate geschikt voor senioren. Door de extra breedte zijn de woningen, wat bij dit type redelijk uniek is, zowel straat als tuingericht. De zithoek ligt aan de voorzijde, de keuken is in het midden
geplaatst en de eethoek is georiënteerd op de brede tuin.

Fase 9 omvat 6 levensloopbestendige woningen met garage, bestaande uit 2 vrijstaande woning met garage en 4 twee-onder-kap woningen met garage.
* 1 vrijstaande woning met inpandige bereikbare garage, perceel ca. 367 m2, koopsom € 485.000,-- v.o.n.;
* 1 vrijstaande woning met vrijstaande garage, perceel ca. 378 m2, koopsom € 485.000,-- v.o.n.;
* 1 twee-onder-kap-woning met garage, perceel ca. 243 m2, Koopsom € 399.000,-- v.o.n.;
* 1 twee-onder-kap-woning met garage, perceel ca. 291 m2, Koopsom € 415.000,-- v.o.n.;
* 1 twee-onder-kap-woning met garage, perceel ca. 358 m2, Koopsom € 435.000,-- v.o.n.;
* 1 twee-onder-kap-woning met garage, perceel ca. 366 m2, Koopsom € 435.000,-- v.o.n.;

De woningen zijn aardgasloos en energie-neutraal, EPC 0,0. Met zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en balansventilatie. Duurzaam circulair watersysteem. 

Indeling:
Begane grond: entree, hal met toiletruimte, trapkast, woonkamer, keuken, eetgedeelte, slaapkamer, badkamer;
1e verdieping: 1 kamer en technische kamer.


Midden in de Gelderse Vallei en in het zuidoosten van de provincie Utrecht ligt Renswoude. Dit prachtige kasteeldorp is gelegen tussen enerzijds de beboste heuvels van de Utrechtse Heuvelrug en anderzijds de natuurrijke Veluwe. De ligging van Renswoude in de provincie Utrecht is fantastisch, te midden van een groot landelijk en agrarisch gebied, maar ook in de directe omgeving van vele voorzieningen. Door de centrale ligging van Renswoude zijn grote plaatsen als Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort en de rijkswegen A12 en A30 snel bereikbaar. Naast de voorzieningen in de directe omgeving beschikt Renswoude zelf ook over een hoog voorzieningenniveau. Renswoude is een jonge gemeente, het aantal jeugdigen (onder de 44 jaar) ligt hoger dan in de rest van de provincie Utrecht.

Op dit moment heeft Renswoude meer dan 5.400 inwoners. Het centrum van Renswoude biedt een gevarieerd aanbod van voorzieningen. Het aanwezige winkelbestand kan in ruime mate voorzien in de dagelijkse behoeften. Naast goede detailhandel heeft Renswoude ook een eigen bibliotheek, twee basisscholen en diverse sportvoorzieningen op sportpark De Hokhorst. Niet alleen beschikt Renswoude over een prachtige natuur, maar ook over een aantal stijlvolle monumenten, waarvan de Koepelkerk, de Nieuwe Buurt en natuurlijk Het Kasteel de bekendste zijn.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 415.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 112 m² Perceeloppervlakte 291 m² Inhoud 415 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming geheel en warmtepomp Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting gratis parkeren Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik Bouwgrond Huidige bestemming Wonen Voorzieningen Voorzieningen Zonnepanelen, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Renswoude Oppervlakte 291 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Reageer op objectPersoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring