Terug naar de resultaten
 in Renswoude 3927 SN

Renswoude, Beekweide Fase 7

3927 SN Renswoude

Omschrijving

Nieuwbouwplan 'Beekweide' ligt ten noorden van Renswoude tussen de Fliertse Beek, de Ubbeschoterweg, het Dickerijsterlaantje en Sportpark De Hokhorst. Beekweide vormt de geleidelijke overgang tussen het dorp en het buitengebied. Nieuwbouwplan 'Beekweide' is hoogwaardig ingericht met diverse speeltoestellen, prachtige groenzones en bruggen over de watergangen....
Lees meer

Kenmerken

Status Verkocht Koopaanneemsom € 249.500,- tot € 455.000,- Gebruiksoppervlakte 117 m² t/m 173 m² Inhoud 403 m³ t/m 606 m³ Perceeloppervlakte 165 m² t/m 392 m² Start Verkoop 25-10-2017 Aantal kavels 9 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuwbouwplan 'Beekweide' ligt ten noorden van Renswoude tussen de Fliertse Beek, de Ubbeschoterweg, het Dickerijsterlaantje en Sportpark De Hokhorst. Beekweide vormt de geleidelijke overgang tussen het dorp en het buitengebied. Nieuwbouwplan 'Beekweide' is hoogwaardig ingericht met diverse speeltoestellen, prachtige groenzones en bruggen over de watergangen. De woningen worden gerealiseerd aan de Leeuwerikweide.

Deze prachtige en kindvriendelijke fase is gelegen in het westelijk gedeelte van 'Beekweide'. Ieder gebied in plan 'Beekweide' heeft een eigen sfeer en identiteit. Door diversiteit in architectuur ontstaat er een hoge woonkwaliteit. Daarom heeft ook dit plangebied in elk deel van de straat een eigen karakter gekregen. De woningen wisselen elkaar af in type, grootte en gevelbeeld. Door de variatie ontstaat er een levendig geheel. Zo ontstaat er een woonomgeving waarbij woongenot voorop staat en waar iedereen zich thuis voelt.


Fase 7 omvat 9 nieuwbouwwoningen, bestaande uit 1 vrijstaande woning met garage, 2 half-vrijstaande woningen met garage, 2 hoekwoningen één met garage en 1 met berging en 4 middenwoningen met berging:
* 1 vrijstaande woning van € 455.000,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 392 m2.;
* 2 half-vrijstaande woningen vanaf € 377.500,-- t/m € 395.000,-- v.o.n., perceelopp. circa 278 m2 en 305 m2.;
* 1 hoekwoning met berging van € 259.000,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 172 m2;
* 1 hoekwoning met garage van € 279.500,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 172 m2;
* 4 middenwoningen van € 249.500,-- v.o.n., perceeloppervlakte van circa 165 m2.


Er is een zelfbewoningsplicht van 2 jaar van toepassing met uitzondering van de vrijstaande woning.

Renswoude gelegen in het hart van Nederland.
Deze Utrechtse gemeente ligt in de Gelderse Vallei tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, te midden van weilanden, bossen en natuurgebieden. Renswoude heeft een kampenlandschap. Het kenmerkende hiervan zijn de groensingels rond de kamers. Dit vormt ook de basis van het nieuwbouwproject “Beekweide”.
Renswoude heeft een aantal fraaie monumenten waarvan Kasteel Renswoude, de Nieuwe Buurt en de Koepelkerk wel de bekendste zijn. Renswoude telt momenteel meer dan 5.100 inwoners. Opvallend is het aantal jongeren dat de gemeente heeft. Het gemiddeld aantal inwoners onder de 44 jaar ligt aanmerkelijk hoger dan het gemiddelde in de gehele provincie. Voor een kleine zelfstandige gemeente heeft Renswoude een hoog voorzieningenniveau. Het aanwezige winkelbestand kan voorzien in de dagelijkse behoeften. Renswoude heeft ook een eigen bibliotheek. Daarnaast heeft zij een eigen politiepost en een vrijwillige brandweer. Het gebied rond Renswoude wordt gekenmerkt door een zeer groen karakter en een gevarieerde flora en fauna. Om dit alles te bewonderen heeft Renswoude meer dan 10 km aan fiets- en wandelpaden waaronder de Grebbelinie.

Renswoude ligt centraal in Nederland. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten via uitvalswegen de A12, A30 en de A1.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 249.500,- - € 455.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 117 m² t/m 173 m² Inhoud 403 m³ t/m 606 m³ Perceeloppervlakte 165 m² t/m 392 m² Start Verkoop 25-10-2017 Aantal kavels 9 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Reageer op object  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.